Loodgieter

 

Montagebedrijf Onne Sipsma staat voor u klaar als het gaat om lekkages, badkamer montage, sanitair, gas en waterleidingen, riolering en hemelwaterafvoeren

Wij zijn uitermate klantgericht en bieden de door u gewenste kwaliteit. Bovendien hebben wij de beschikking over de juiste materialen, apparatuur en kennis zodat wij voor iedere vraag de juiste oplossing kunnen bieden.

Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verassingen komt te staan

BADKAMER MONTAGE EN SANITAIR

Montagebedrijf Onne Sipsma verzorgt sanitaire installaties, levert desgewenst alle onderdelen zoals uw bad, douchecabine, toilet en kranen. Dit in samenwerking met verschillende sanitair leveranciers, waarbij u op uw gemak met een deskundige adviseur uw sanitair kunt uitzoeken. Tevens coördineren wij alle nodige bouwkundige werkzaamheden. Montage bedrijf Onne Sipsma maakt gebruik van onderaannemers voor metsel-, schilder- en tegelwerkzaamheden zodat wij een compleet plaatje voor u kunnen leveren en u een aanspreekpunt heeft, dit werkt wel zo prettig!

 

GAS EN WATERLEIDINGEN

Montagebedrijf Onne Sipsma installeert gas- en waterleidingen en verzorgt alle controles. Ook vervangen wij leidingen, leggen wij nieuwe leidingen aan en testen wij voor ingebruikname het systeem op gasdichtheid. Hiernaast kunt u ook denken aan het plaatsen van een gashaard tijdens een verbouwing, een buitenkraan voor de tuin en een complete warm- en koudwaterinstallatie. Maar ook voor een lekkende kraan kunt u gerust contact met ons opnemen.

RIOLERING EN HEMELWATERAFVOEREN

Het aanleggen, repareren en onderhouden van rioleringssystemen behoort tot een van onze werkzaamheden. Het aanleggen en ontstoppen als uw riolering verstopt is doen wij vakkundig en met kwalitatief hoogstaande gereedschappen en onderaannemers.

POMPEN EN PUTTEN

Daar waar water niet onder vrij verval afgevoerd kan worden of waar hoogte verschillen en/of afstanden overwonnen moeten worden, vindt de pomp put haar toepassing. Overal waar water of andere vloeistof omhoog moet worden gepompt, is een pomp put meer dan welkom. Hierbij kunt u denken aan laad en loskuilen en riolering zonder vrij verval.

Er bestaan verschillende type pomp putten, afhankelijk van een aantal factoren heeft u een bepaald type pomp nodig. Wij adviseren u graag over welke pomp put in uw situatie nodig is. Zodat u op basis van een expertise en ervaring tot de perfecte pomp put komt. Wij kunnen alle soorten en maten putten en pompen leveren.

 

 

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://onnesipsma.nl/loodgieter#sigProId5b7800f973

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies