Luchtbehandeling en ventilatie

 

Een van de belangrijkste installaties in gebouwen is de ventilatie-installatie. Om een gezond binnenklimaat te creëren, dient er voldoende ventilatie aanwezig te zijn. Montagebedrijf Onne Sipsma kan er voor zorgen dat de lucht in uw pand compleet geconditioneerd wordt. De ventilatie kunnen wij verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen. Alles met het oog op het realiseren van een gezond binnenklimaat.

Wij leveren mechanische ventilatie. Mechanische ventilatie zorgt voor een comfortabele luchtverversing in huis. Mechanische ventilatie zuigt lucht uit de keuken, badkamer en het toilet met behulp van een speciale ventilator en afzuigventielen die zich in het plafond bevinden. Met de standenschakelaar kunt u zelf regelen hoeveel lucht er wordt afgezogen. Er wordt (verse) lucht aangezogen via ventilatieroosters of klepramen die in verbinding staan met de buitenlucht.

Een optie is een CO² censor in de Mechanische ventilatie box. Daalt de luchtkwaliteit in uw woning dan gaat de ventilator automatisch op een hoger toerental draaien om op dat moment meer lucht te kunnen verversen.

Montagebedrijf Onne Sipsma kunt u perfect adviseren welke luchtbehandeling in uw woning voor een gezond binnenklimaat gaat zorgen.

 

 

 


 

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies