Verwarming

 

Bij montagebedrijf Onne Sipsma kunt u terecht voor de levering en plaatsing van uw gehele Cv-installatie. Of het nu gaat om het aanleggen, plaatsen of vervangen van uw CV ketel, geiser, expansievat of boiler, het installeren van radiatoren of het aanleggen van vloerverwarming en luchtverwarmers. Wij luisteren naar uw wensen en stellen aan de hand daarvan een compleet verwarmingsplan voor u op.

CV-KETEL

Uw CV ketel is misschien wel het belangrijkste apparaat in uw huis. Warm water uit de kraan en een aangename temperatuur zijn een vereiste in elke woning. Geen huis kan zonder een goede CV installatie. Naast comfort is het natuurlijk ook van belang dat uw CV zuinig is. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit het ruime aanbod van producten en bieden daarbij ook een onderhoudsplan aan.

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming is een ideale en effici├źnte manier om uw huis te verwarmen. Montagebedrijf Onne Sipsma heeft ervaring in het aanleggen en installeren van vloerverwarming. Wij leggen de volgende systemen aan:

Ook bij problemen met uw vloerverwarming zoals lekkages, slecht of niet gelijkmatige warmte kunt u contact met ons opnemen.

BOILERS

Geen of onvoldoende warm water, te langzaam warm water, te warm of te koud water, een lekkende boiler of waakvlamproblemen? Allemaal problemen waar u niet op zit te wachten. Montagebedrijf Onne Sipsma helpt u graag bij het oplossen van deze problemen. Natuurlijk helpen wij u ook graag met het installeren of (ver)plaatsen van uw boiler.

RADIATOREN

Wij leveren alle merken, soorten en maten radiatoren en berekenen de benodigde capaciteit.

 

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://onnesipsma.nl/verwarming#sigProId162bac2356

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies